jeg er mary

jeg hedder mary
jeg har startet en blog

jeg kalder den SHAG MARR(Y/IE) KILL.
som legen.
så.
skal vi lege?

regler: du får tre personer. du skal (og jeg mener SKAL) vælge:

hvem du vil knalde
hvem du vil ægte
hvem du vil slå ihjel

eksempel:

treenigheden. gud, jesus, helligånd

hvis jeg skal være helt ærlig gider jeg faktisk ikke knalde gud igen, been there, done that, i’m mother fucking virgin mary. vil ha mere, jeg vil være hans housewife, hans lille mutter, jeg vil ha ham i medgang og modgang, mest modgang, jeg vil æde ham og solen vil jeg have i morgengave.
gud, hvis du er modvillig, ik, så siger jeg bare lige noget hurtigt: vi har et barn sammen. put a ring on it for christ sakes.
så. gud er enig. nu er jeg gift med gud.

jesus irriterer mig, både hans udseende og hans personlighed. han er sådan en likehunter. føler hele tiden at jeg skal bekræfte ham, det er så usexet og så pisser det mig af, at han altid siger noget, uden at have noget at sige. tror jeg blir nødt til at slå ham ihjel. igen.

det efterlader mig helligånden til at kneppe, det er okay, føler måske også lidt at vi har gjort det før, men det var mens jeg sov. måske bliver det lidt et medlidenshedsknald, oh well, hvem kan egentlig sige, de er blevet taget af helligånden.

om mary mig mary:

jeg hedder mary, jeg synes mit navn er okay, bortset fra at folk har det er for fedt med at rime på det, det er så nemt for dem, mary carry larry fairy (føde er spildt på nogle mennesker, trust me).

min mor og min stedfar hedder helt seriøst inge og allan og det er stadig ikke gået op for dem. alle og ingen er perfekte for hinanden, ingen er lille og underligt tør og alle er lidt fugtig, det er ikke fordi han sveder eller sådan, jeg kan faktisk ikke helt forklare den der fugtighed.

jeg har et okay forhold til dem, men da jeg var barn, syntes min mor, at jeg spiste for meget kød, hun konfronterede mig med det, hendes tørre øjne udspilede, hun var så skinger
som straf udviklede jeg så en spiseforstyrrelse
EAT YOUR WORDS, BITCH.

SHAG MARR(Y/IE) KILL
Eksempel 2:
Mary.

hvem du vil knalde: mary
hvem du vil ægte: mary
hvem du vil slå ihjel: mary

kh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s